Het Tijdschrift voor Neuropsychologie verschijnt driemaal per jaar en biedt een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen binnen het neuropsychologische werkveld op het gebied van diagnostiek, behandeling en onderzoek. Het tijdschrift beoogt een ontmoetingsplaats te zijn voor clinici en wetenschappers op het gebied van neuropsychologie.

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen op het gebied van de diagnostiek van dementie of autisme? Nieuwe behandelvormen voor de gevolgen van traumatisch hersenletsel? Normering van veelgebruikte neuropsychologische tests en vragenlijsten? Casusbeschrijvingen van interessante neuropsychologische aandoeningen? Lees erover in het Tijdschrift voor Neuropsychologie!

De redactie, onder leiding van hoofdredacteur dr. E. van den Berg (Erasmus UMC Rotterdam), nodigt allen die werkzaam zijn binnen de neuropsychologie van harte uit om een bijdrage in te sturen. Hierbij kan het gaan om wetenschappelijk georiƫnteerde artikelen of literatuur onderzoek over ziektebeelden, maar ook bijdragen over de praktische toepassingen van instrumenten, vragenlijsten en behandelvormen zijn bijzonder welkom.

Meer informatie over lidmaatschap en richtlijnen voor auteurs kunt u terugvinden op de website van Boom http://tvn.boomtijdschriften.nl.