Elk jaar in het voorjaar en in het najaar organiseert de NVN een conferentie voor haar leden rond een bepaald thema. Suggesties van leden voor onderwerpen zijn welkom. Van de twee conferenties wordt er jaarlijks één georganiseerd in samenwerking met de Sectie Neuropsychologie van het NIP.

 

Dit jaar wordt er geen NVN najaarsconferentie georganiseerd, omdat de NVN bestuursleden hun handen vol hebben aan de organisatie van de 6th scientific meeting of the Federation of tfesn-2017he European Societies of Neuropsychology die van 13-15 september in Maastricht zal worden gehouden. Alle relevante informatie staat op de website: http://www.fesn2017.nl/

 

 

FESN-conferenties

Binnen Europa wordt eens in het jaar een conferentie georganiseerd vanuit de Federation of European Societies of Neuropschology (FESN), waar de NvN als Nederlandse organisatie bij aangesloten is.  De eerste officiële bijeenkomst van de FESN werd in 2008 georganiseerd door de British Neuropsychological Society (BNS) in samenwerking met de Universiteit van Edinburgh.

Klik hier voor de website van de FESN met alle relevante informatie.

 

Satellietsymposium

Tijdens de jaarlijkse ENP-bijeenkomst, wordt door de NVN een satellietsymposium georganiseerd. Jonge onderzoekers op het gebied van de neuropsychologie tonen hun werk, waarbij veel ruimte is voor discussie.